Vecka 38

Vecka 38

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

Hej finisar! Hur mår ni? Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla. Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig. Allting händer ju av en anledning. Och det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi, även om det såklart gör ont. För jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid. Att det var han och jag mot världen. Det jobbigaste den här helgen har varit tanken av allting. Tänk om. Tänk om vi hade gift oss. Tänk om vi hade fått den helgen. Förutom det så ÄLSKAR jag september. En riktigt bra jobbmånad. Alla höstens projekt börjar kicka igång, vädret är sådär krispigt härligt (även om jag gärna hade skippat regnet!) och höstmodet ska vi inte ens prata om. Den här veckan kommer bli magiskt härlig. Vi tar en kik!

Måndag: Hälften jobb och hälften fixardag. Bland annat två telefonintervjuer inför mitt boksläpp, spelade in en Q/A och sedan blev det ett litet frisörbesök samt brow & lashlift.

Tisdag: Mestadels jobb. Komplettering av min ljudbok, möte inför ett nytt projekt och sedan lite fix. Städa hemma, lämna kläder till en kvinnojour, sopsortera etc.

Onsdag: Inspelning hela dagen. En inspelning med Libresse och en med Mentor Sverige. Direkt när jag kommer hem blir det att packa för hela slanten.

Tor-Söndag: Italien med mina tjejkompisar!! Alltså jag ser såååå framemot det. Tjejsnack, dricka vin, bada i havet, sola och bara äta massa god mat.