Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sen sist?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

Känns som att det har hänt så mycket sedan sist jag uppdaterade er. Därför tänker jag att vi kör en lång, matig resumé om vad jag gjort och hållit hus.

När jag kom hem från Italien blev det lite jobb på hemmaplan. Jag fotade bland annat omslag för tidningen Daisy Beauty (!!) och gjorde även en lång intervju. Kommer ut nu i september!! Det var så roligt och Style by Seb som var ansvarig för all styling på plåtningen gjorde ett dunderjobb.

Har även haft massa mysiga sommardagar i Stockholm. Bland annat åkte jag & killen till hans väns landställe i närheten av Norrtälje en heldag. Verkligen en liten oas nära Stockholm. En bra svensk sommar slår det mesta måste jag erkänna. Synd bara att den ofta innefattar regn, rusk och kyla.

Jag hann vara hemma i ungefär två veckor, sen spontanbokade jag och killen jag tycker väldigt mycket om, en resa ner till Athen. Vi var där i fyra dagar och hade det sååå mysigt. Vi solade, badade, åt god mat och bara njöt. Det var mysigt att få komma iväg bara vi två. Vi bodde på det grymma hotellet The Margi som ligger ungefär 20 minuter utanför Athen och det var fantastiskt. Bra service, fina rum, god mat och poolområdet ska vi inte ens prata om. Det var wow. Har faktiskt publicerat en liten vlogg från den resan. Den kan ni se HÄR.

Efter Athen kom min kusin Clio på besök från Italien. Det var så längesen hon var i Sverige! Hon lyckades pricka in helgen då vi hade strålande sol och +28 i Stockholm. Så det var ju ren vinst. Vi hann bland annat med en utgång, SUP och en heldag på båt. Kan ha varit den mysigaste helgen på länge. Vi stannade till i en lugn vik, precis vid Älgö. Vi badade, spelade musik och bara umgicks. Riktig drömdag.

Nu i veckan blev jag ÄNTLIGEN helt klar med min bok!!! Det känns helt galet att skriva det. Under nästa vecka går den i tryck och sedan släpps den i oktober. Tiden har gått så fort. Kan knappt fatta att jag snart kommer hålla i min ANDRA(!!) bok. Galet. Just nu kan ni förhandsbeställa den HÄR, då får ni den signerad och levererad samma dag som den släpps.

Sedan blev det en till spontanresa, vi bokade biljetter och flög ner till Tirana i Albanien. Vi åkte ner dit för att hälsa på killens mamma och moster. Och där gjorde vi prick samma sak som i Athen. Solade, badade och åt. Och jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad av Albanien. Ett oerhört fint land och väldigt väldigt billigt. Önskar verkligen att vi hade haft tid att åka till kusten också, men det får bli nästa gång.

———–

Det var nog det, från och med nu lovar jag att uppdateringen här inne ska bli bättre ♥ Hur har er sommar varit hittills?