The Solution

The Solution

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

I annonssamarbete med Oslo Skinlab


Så var det dags igen att berätta lite mer om The Solution som så många nu frågat om. Javisst det har varit några som opponerat sig också men det är det alltid. Jag tycker om och behöver denna produkt just nu i livet och trivs med det. Så är det bara, you can love it or not. But I LOVE!
Jag har använt denna produkt hela sommaren nu och jag ångrar mig inte en sekund. Har t o m med mig dom i min lilla Frida Kahlo väska på resan nu. Mina hud mår bra extra kollagen och min hudterapeut rekommenderar det när det gäller både i ansiktet och runt mina lår och min mage. De studier som gjorts på kollagenet i The Solution visar att fina linjer och rynkor reduceras i genomsnitt med 20% efter 8 veckors dagligt intag. Studierna visar även att kollagenet reducerar celluliter. Lyckligast är jag nog över minskningen av celluliterna. Rynkor kan jag vara lite vän med men celluliter?? Nej de är tuffare att acceptera så jag tar tacksamt emot den hjälp jag får. Jag har idag också börjat torrborsta min hud för att få en extra cirkulation.  Jag tycker om att pressa lite citron i mitt glas med The Solution så jag får en extra boost.
Foto: Ulrika Brink
Om du är intresserad av The Solution och vill testa så har jag en möjlighet att ge dig 60 % rabatt på första köpet. Följ bara denna länk så kommer du direkt till rabatten. Och blir du medlem får du 30 % rabatt for ever. Och glöm inte att lägga till Rabattkoden: BERGHAGEN

Namaste!