Potatis, sushi och pizza

Potatis, sushi och pizza

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

Välkommen fuktiga måndag! Hoppas ni har haft en riktigt härlig helg, jag måste säga att jag är mäkta nöjd med vår väldigt lugna helg. Och fuktig? Jo, men idag var det sådär…liksom inte regnigt (det också iofs) utan mer fuktigt, fukt överallt, duggregn och den där lilla kylan som inte är så himla kall egentligen men den kryper sig in under ryggen och liksom lägger sig där och påminner en resten av dagen.

Med det sagt, nu sätter jag på te! Strax tillbaka.

Ok, det blev fänkåls-te, så gott. Så helgen. Mycket fokus på mat! Först hemmalagad pizza, så mums! PÅ fredagskvällen blev det också premiär för att ”tända-ljusen-pga-nu-börjar-det-skymma-lite”. Snacka om rejält höstkänsla på det.

På lördagen fick både stora och små lördagsgodis – hur gör ni, har ni slutat med plockgodis under coronan? Det har inte jag. Tydligen.

Sen åt vi sushi på restaurang och det var också första gången hela familjen varit på LOKAL för lunch sedan Corona drog igång. Kändes väldigt lyxigt. Och det var SÅ gott.

Familjeselfie som bara föräldrarna ville vara med på.

På eftermiddagen tog jag mig ett varmt bad, något som bara händer cirka tre gånger per år. De tär liksom både skönt och vidrigt samtidigt. Den här gången rätt skönt.

Sen klädde vi ut oss, Rocco till tiger, Essie till Ugglis och jag till tomte/Frozen-Elsa – glömde tyvärr ta bild. Sen spelade vi memory tills jag gick och lagade maten som blev…

…sinnessjukt goda potatisar med brynt smör, lax och lite picklad rödlök. Det här med lax är ju problematiskt. Vi äter i stort sett aldrig lax längre men så har man ju försökt göra reklam för att laxen från Färöarna ska vara så mycket bättre så jag gick på den. Men det är ju samma skit med den så länge den är odlad – samma problem, samma gifter. Det är alltså bara vildfångad lax – som man ju typ aldrig kan få tag i – som liksom går att äta. Deppigt. 

Sen fick jag en bild skickad till mig – så roligt att vårt event hamnat på Aftonbladet – jag och maken inringade!

Nästan hela söndagen spenderades på Siggesta Gård – otroligt mysig dag där vi tog så mycket fina bilder att det måste få bli ett helt eget inlägg senare i veckan! Det var sol, det var hinderbana, det var minigolf, det var glass, det var KUL!

NU drar vi igång den här måndagen då Simone faktiskt ligger på operationsbordet. Mer om det kommer också senare i veckan, har precis pratat med sjukhuset och allt har gått bra. Skönt!

Ha en finfin start på veckan hörrni!