Padelturnering och Annas möhippa

Padelturnering och Annas möhippa

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

Vilken otroligt rolig och fullspäckad helg jag haft!!  Kort och gott vankades det padelturnering men det var också dags för min vän Annas möhippa. Det var stökigt kan jag lova er, men väldigt väldigt roligt. Jag tänker att vi tar en kik på hur helgen såg ut via mobilen!

Lördagen började med att larmet ringde redan vid 08:00. Med andra ord, oerhört tidigt för att vara jag. Men det var nämligen dags för par-padelturnering ute på Ellery Beach House på Lidingö. Min bloggkollega Nina hade tillsammans med appen Coupleness anordnat den här turneringen.

Jag är ju dock världens sämsta förlorare och vi lämnar nog det där. Jag kanske råkade slänga mitt racket i marken. Men utöver det, så var det superkul!!

Direkt efter padelturneringen brände jag in till stan för att checka in på Clarion Sign för att gå på Annas möhippa!!! Innan jag anslöt hade tjejerna ätit brunch och fått en lektion i poledance.

Efter att ha kramat och hälsat på hela gänget åkte vi upp till Clarions terass för att äta sushi.

När lunchen hade hunnit smältas blev det raka vägen till Moyagi. Det är ett nytt lite lyxigare karaokeställe i Stockholm som öppnade i våras. .

Fyfan vad roligt det var!! Jag älskar ju att sjunga karaoke. Varför gör man inte det oftare? En sak är iallafall säker, i nästa liv vill jag definitivt bli artist. När halsen började kännas torr och rösten hes, begav vi oss tillbaka till hotellet. Där hade vi 1,5 timme på oss innan det vankades middag och lite senare partyyyyybuss!! Livets liv. Om ni ska anordna en möhippa eller födelsedagsfest så säger jag bara en sak. Partybuss!!

Och det blev inte bara att vi åkte omkring i partybussen, utan Anna blev också överraskad av en strippa. Kan ha varit det sjukaste och typ stelaste jag varit med om. Är så glad över att jag inte fick en strippa på min möhippa hahah! Sen blev vi avsläppta på Mr French för ännu mer fest.

Dagen efter var vi alla rätt slitna, jag var dock nykter men var ändå HELT slut. Det blev en lång frukost och sen hängde vi hela förmiddagen på Selma City Spa.

Badade, bastade, låg i relaxstolar och bara pratade. Man älskar ju ändå tjejhäng!!

Sen blev det raka vägen hem till soffan. Där låg jag raklång i ett par timmar medan jag käkade godis. På kvällen hade vi bjudit över vänner på middag. Det blev italienskt såklart. Burrata & tomater till förrätter och spaghetti köttfärsås till varmrätt. Det var min helg! ♥