KOLLEKTIONEN

KOLLEKTIONEN

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

I betalt samarbete med Gina Tricot.

Här kommer äntligen mina plagg i min nya kollektion tillsammans med Gina Tricot. Som jag nämnde tidigare ville jag göra den här kollektionen mer bred. Jag själv älskar basplagg. Enkla och funktionella plagg med en liten tvist.

Bodyn. Jag själv använder bodys väldigt ofta, jag tycker att det är perfekt under såväl kostym, tracksuit och jeans. Däremot har jag haft svårt att hitta bra bodys som man kan ha bh under och därför gjorde jag såklart en egen! Det är dessutom string så att inga kanter syns och den kommer i den perfekta beiga färgen, vitt och svart.

Den svarta byxan. Jag använder jämt faux leather byxor på hösten men jag har letat efter ett par klassiska som är raka i benen, höga i midjan och perfekt längd. Lagom tjocka och väldigt smickrande.

Den stickade klänningen. Inte för varm eller tung, faller väldigt smickrande och i en fin brun potatisfärg. Den här matchar jag med boots och en jacka över axeln nu i september. En perfekt klänning till vardags.

Den stickade tröjan. Självklart behövde jag göra en stickad tröja också. Och i den mest perfekta rosa färgen. Jag har letat länge efter en liknande så det här var ett självklart val för mig. Lika snygg över en klänning och boots som till jeans eller skinnbyxor.

Tracksuiten. Jag älskar ju tracksuits som ni vet och nu valde jag att göra den enligt mig, perfekta tracksuiten. Jag gillar material som man känner att man kan tvätta om och om igen utan att den blir nopprig. Resor i midjan, perfekt längd på benen och vanliga simpla muddar. Jag använder den både i S och M beroende på hur jag vill att den ska sitta. Jag känner mig så cool i den här och har redan fått så många komplimanger om den. Ps, den är mer hallonrosa än röd i verkligheten.

Jag valde också att göra den i benvit och potatisbrun. Så fint nu till hösten.

Kostymen. Jag har alltid flera kostymer i min garderob men jag har saknat den perfekta svarta. Den med hög midja i byxan, inte för långa ben och i ett tjockt lyxigt material. Kavajen ville jag göra basic men med ändå lite figur så det är ett snitt vid höften för lite mer midja. Den här är så magiskt fin och den kommer jag att bära på varenda middag hela hösten. Och i vår kommer blazern åka på till ett par ljusa jeans och klackar.

Jeansen. Detta är Ginas populära jeans men jag valde min egna tvätt. Den mest perfekta tvätten tycker jag.

Den vita skjortan. Jag har flera vita skjortor men har alltid, som med mycket annat, letat efter den enligt mig perfekta vita skjortan. Här var det väldigt viktigt med materialet för mig och detaljer som knappar, storlek på fickorna och vecken vid ärmarna. Den här när jag till allting, mest hela tiden.

Byxdressen. Även detta var ett självklart val för mig. Jag älskar jumpsuits och ville göra en som jag kan ha både till fest med klackar och vardags med sneakers. Materialet är helt magiskt på denna och färgen är så fin! Det jag gillar bäst är att den är väldigt smickrande för kroppen, jag känner mig så snygg i denna.

Mys-setet. Jag har många matchande sets och jag har alltid fått så mycket frågor av er om jag har tips om fina kläder att mysa runt i hemma eller att resa i. Det här setet har jag haft flera år i i huvudet så nu när jag fick reda på att kollektionen skulle släppas i september så kändes det självklart att rita ner det. Det perfekta stickade setet har ni här.

Den stora jackan. En jacka med rak form och något boxig har jag alltid velat ha på hösten. Just för att kunna få plats med stora stickade plagg. Först tänkte jag göra denna i en beige färg men när vi hade hittat den fina hallonrosa färgen till tracksuiten så kunde jag inte låta bli. Självklart skulle min jacka vara i samma färg. Fin färgklick till alltid det svarta, bruna och beiga nu till hösten.

Basic topp. Jag kände att jag behövde ett till komplement till min kollektion så jag valde att göra en väldigt simpel topp i en offwhite-färg. Dragkedjan gör att den sticker ut lite samtidigt som den är väldigt klassisk.

Västen. Varje höst och vinter springer jag runt i västar. Nu gjorde jag en med markerad vidja och breda axlar. Just för att få till den lite mer stiliga känslan istället för den sportiga som många är. AVGUDAR denna och bär den både när jag tränar, till min tracksuit och till jeans.

Det är min kollektion!!! Vad tycker NI? Jag själv är så otroligt nöjd och stolt över det här. Jag använder själv plaggen konstant och är så glad att jag fick till allting precis som jag ville. Finns inte en grej jag skulle ändra.