Hur var sommaren då!?

Hur var sommaren då!?

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Blogg

Äter gelato i Vernazza

Kom på att när corona kom och förändrade våra liv så har jag helt glömt att gå igenom mina mål för året. Det var som om allt blev put on hold men det är ju egentligen ingen anledning för att bara glömma bort det man tyckt varit viktiga ledord för året. Så därför kör jag en liten genomgång för sommaren. Senaste genomgången jag gjorde skedde i april, sen släppte jag mina mål, men den här hösten är det dags att komma tillbaka igen och hitta fokus för det jag verkligen behöver för att må bra! Så here goes:

 1. Umgås mer med vännerna. Se till att träffa en, två eller flera vänner en gång i veckan. Det kan vara allt från vardagspasta hemma med kompisar och barn, gå en PW eller spela padel med några härliga till att dricka ett glas bubbel med en long last friend en tisdagkväll. Huvudsaken är att TRÄFFAS. 1 gång i veckan. Det borde väl gå att lösa? I våras var jag väldigt bra på detta, sen kom sommaren som innebar tre veckor i Blekinge med endast familj men det får väl räknas även om det inte blev liksom ”nu ska vi träffa hen och hen och göra det här” utan mer mys hela tiden, i Italien blev det desto mer av den här saken, nästintill för mycket. Den sociala kalendern var fullproppad. Lyxigt men hektiskt. Nu senaste veckorna har det varit lite dåligt med uppstyrda saker med vänner om en ska vara ärlig. Det här får jag ta tag i!
 2. Tacka nej till minst en sak per dag. UTAN att få dåligt samvete. Den här perioden har det nästan varit omöjligt att tacka nej till något eftersom INGA inbjudningar, såväl jobbmöten som privata, har kommit. Haha.
 3. Meditera mera. Köpte ett årsabbonemang på dyr app i december. Har mediterat två gånger sedan dess. Den frekvensen måste upp! Nej skit det här har jag släppt helt! Hur blir man HOOKED på att meditera?
 4. Flyga mindre. Förra året drog vi ner mycket på flygandet och vi fortsätter på den banan. Inte en enda flygkilometer på hela året so far!
 5. Utmana mina barn i att ha tråkigt då och då. Mmm, har inte utvärderat detta nämnvärt – glömt bort helt enkelt – något jag ska fundera på kommande månad!
 6. Vara ute i naturen oftare! Ja! Flera gånger i veckan – underbart!
 7. Läsa mer! Sommaren ABSOLUT! Nu inte lika snabbläst.. men jobbar på det.
 8. Copy/paste från de senaste sjuttio åren typ: åka mer skidor/surfa mer! Inte något alls.
 9. Våga satsa än mer på Vattnet Går och mig själv. Jag tänker att jag kan! Hmm, svår fråga detta – jag har flera saker på gång men känns som att jag själv fegar till lite innan den där avgörande ”sätta-igång-på-riktigt”-fasen. Kanske värt med en terapisession!