Gosungar på äventyr

Gosungar på äventyr

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg

Ok, nu kommer ett litet inlägg där jag enbart vill visa upp hur otroligt söta ungar jag har. Haha. Ja, det tycker väl alla föräldrar men HALLÅ så måste det ju få vara och när man får till såna här fina bilder så vill man ju helst att de ska sitta typ på Time Square i New York och ba KOLLA HÄR DÅÅÅÅ! Så hoppas ni ursäktar om jag tillägnar ett helt inlägg åt inget annat än fina bilder. LOL.

Vi spenderade alltså söndagen på fantastiska Siggesta Gård, någon som varit där? Essie körde hinderbanan om och om igen och solen sken. Helt otroligt med tanke på busvädret som hela lördagen var.

Så sjukt härligt att få hänga med i utvecklingen av den här tjejen, vi var på Siggesta för två år sedan och gjorde samma hinderbana och då var det inte mycket som Essie kunde klara av själv. Nu sprang hon runt banan helt självklart, inga tveksamheter eller rädslor – så coolt!

Rocco hakade med bäst han kunde – glatt humör på hela tiden. Så sjukt tacksam för mina barn och deras humör, det är faktiskt extremt sällan som det är några konstigheter. 90% good Life på dem. Så skönt. Hoppas det håller i sig….

Vi hade blivit inbjudna till denna fina dag av hyrklädtjänsten Hyber (spana in, oerhört bra!) och Rädda Barnen som nu har en kampanj tillsammans som DU kan vara med i. Kolla in det här inlägget på min insta för att vara med och också tävla om prenumeration.

Tack för en riktigt härlig dag i skogen!!